Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@16:33:28 GMT

بومی‌سازی آموزش هوشمند الفبای فارسی

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۰۰۳۸

بومی‌سازی آموزش هوشمند الفبای فارسی

یک واحد فناور در پارک علم و فناوری استان همدان با به کارگیری فناوری واقعیت افزوده، موفق به بومی‌سازی آموزش هوشمند الفبای فارسی شده است.

به گزارش ایسنا، یونس وصالی مدیرعامل یک واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان همدان گفت: تعدادی از معلمان مقطع ابتدایی با استفاده از فناوری واقعیت افزوده موفق به طراحی و تولید فلش کارت‌هایی شدند که برای دانش‌آموزان کلاس اول کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از نصب اپلیکیشن، فلش کارت‌هایی که به منظور آموزش الفبا طراحی شده‌اند، به صورت هوشمند و سه بعدی تمامی الفبا را برای دانش آموزان توضیح می‌دهند؛ به طوری که آموزش الفبا برای آن‌ها جذاب‌تر شود.

مدیر این واحد فناور ضمن اشاره به اینکه نرم افزار هوشمند فوق برای نخستین بار در کشور تولید شده است، گفت: فناوری واقعیت افزوده تاکنون در بخش‌های مختلف کاربرد داشته و اکنون در حوزه آموزش الفبا به کار گرفته شده است.

وصالی درباره ایجاد اشتغال در تولید این محصول فناورانه گفت: با ایجاد اشتغال برای طراحی و بازاریابی فروش این محصول، ۱۵ نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شرکت استخدام کرده‌ایم.

وی با اشاره به تولید نمونه خارجی این محصول گفت: این محصول در سال ۲۰۱۴ به عنوان برترین محصول کمک آموزشی معرفی شد و در یک فستیوال خارجی جایزه گرفت. نمونه تولیدی کشور ما با استفاده از فناوری تجزیه تصویر به صورت سه بعدی و متحرک است در حالی که نمونه خارجی آن متحرک نیست و اشکال به صورت ثابت هستند.

مدیر این واحد فناور همچنین اختصاص چندین جایزه معتبر در کشور به محصول فوق را یادآور شد و افزود: با توجه به اینکه درخواست‌هایی از کشورهای آسیای شرقی، ایتالیا و قطر داریم، می‌خواهیم این محصول را به تولید انبوه برسانیم و به کشورهای فوق صادر کنیم.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وصالی درباره دریافت حمایت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز خاطر نشان کرد: ما تسهیلات کمی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کرده‌ایم. این در حالی است که برای توسعه و تولید انبوه این محصول نیازمند حمایت‌های بیشتری هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش هوشمند معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند